تبلیغات
قویترین سایت دانلود 100% رایگان - روغن هسته انگور

روغن هسته انگور

پنجشنبه 7 آبان 1388 07:57 ب.ظ

نویسنده : مسیح الهی
ارسال شده در: اخبار مهم ،

مزیت مصرف روغن هسته انگور




زمان پایداری روغن های هسته انگور ایرانی و وارداتی در برابر اكسیداسیون مقایسه شد. 
دكترسارا موحد عضو هیئت علمی و استاد یار دانشگاه آزاد واحد ورامین پیشوا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: این پژوهش تحقیقی در مورد مقایسه سه نمونه روغن هسته انگور محصول مناطق مختلف ایران برای تعیین مدت پایداری در برابر اكسیداسیون بوده كه به منظور تحلیل مقایسه ای دو نمونه روغن هسته انگور وارداتی نیز تهیه گردید.

وی گفت:روغن هر یك از نمونه ها با حلال استخراج و سپس خصوصیات روغن های هسته انگور از نظر در صدر روغن و تغیین مدت پایداری آنها در برابر اكسیداسیون در 110 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت،نتایج حاصله نشان داد در بین نمونه ها هسته انگور قرمز ایرانی دارای بیشترین و هسته انگور مخلوط ایرانی دارای كمترین میزان روغن بودند، همچنین بررسی مدت پایداری روغن در مقابل اكسیداسیون مشخص كرد روغن هسته انگور ایرانی از بیشترین زمان پایداری و روغن هسته انگور انگلیسی از كمترین مدت پایداری در برابر اكسیداسیون برخوردار بود.

دكتر موحد یاداور شد: روغن هسته انگور با توجه به مقاومتش در برابر اكسیداسیون برای مصارف خوراكی و پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد./ل


ادامه مطلب

<span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px;"><table border="0" cellspacing="1" width="100%"><tbody><tr><td dir="rtl" style="font-family: Tahoma,geneva,arial,Verdana,Helvetica; font-size: 12px;" background="http://www.niksalehi.com/images/on-tab2.jpg" height="23"><p style="margin-right: 7px; line-height: 150%; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px;"><font style="font-size: 9pt;" face="Tahoma"><a class="class37" href="http://www.niksalehi.com/news/archives/048162.php" style="vertical-align: middle; font-family: Tahoma; font-size: 11px; text-decoration: none; color: rgb(0, 102, 255);"><font color="#000000" face="Tahoma" size="2">مزیت مصرف روغن هسته انگور</font></a></font></p></td></tr><tr><td dir="rtl" style="font-family: Tahoma,geneva,arial,Verdana,Helvetica; font-size: 12px;" valign="top"><br></td></tr></tbody></table></span><br><span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px;"><font style="font-size: 9pt;" color="#000000"><p style="line-height: 150%; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px;"><br class="Apple-interchange-newline">زمان پایداری روغن های هسته انگور ایرانی و وارداتی در برابر اكسیداسیون مقایسه شد.<span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span><br>دكترسارا موحد عضو هیئت علمی و استاد یار دانشگاه آزاد واحد ورامین پیشوا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: این پژوهش تحقیقی در مورد مقایسه سه نمونه روغن هسته انگور محصول مناطق مختلف ایران برای تعیین مدت پایداری در برابر اكسیداسیون بوده كه به منظور تحلیل مقایسه ای دو نمونه روغن هسته انگور وارداتی نیز تهیه گردید.</p><p style="line-height: 150%; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px;">وی گفت:روغن هر یك از نمونه ها با حلال استخراج و سپس خصوصیات روغن های هسته انگور از نظر در صدر روغن و تغیین مدت پایداری آنها در برابر اكسیداسیون در 110 درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت،نتایج حاصله نشان داد در بین نمونه ها هسته انگور قرمز ایرانی دارای بیشترین و هسته انگور مخلوط ایرانی دارای كمترین میزان روغن بودند، همچنین بررسی مدت پایداری روغن در مقابل اكسیداسیون مشخص كرد روغن هسته انگور ایرانی از بیشترین زمان پایداری و روغن هسته انگور انگلیسی از كمترین مدت پایداری در برابر اكسیداسیون برخوردار بود.</p><p
هر ماه 3 واریزی .هر کلیک تا800 ریال style="line-height: 150%; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px;">دكتر موحد یاداور شد: روغن هسته انگور با توجه به مقاومتش در برابر اكسیداسیون برای مصارف خوراكی و پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد./ل<br><br></p></font><div dir="ltr" class="linkchap" style="font-family: tahoma; font-size: 8pt; text-align: left;"><br class="Apple-interchange-newline"></div></span>ادامه مطلب<br class="Apple-interchange-newline">


<!-- PayPerClick Advertise Ment system -->
<script language='JavaScript' type='text/javascript' src='http://www.cdtoop.com/showbanner.php?uname=30morgh1&type=4' ></script>

خواص معجزه آسای عصاره هسته انگور

عصاره ی هسته ی انگور، یک مکمل نسبتاً جدید در ایالات متحده است، اگرچه در اروپا برای سال های متمادی استفاده شده است.

عصاره ی هسته ی انگور از فشردن و تصفیه هسته ی انگور تازه تهیه می شود.

عصاره هسته انگور غنی از پرو آنتی سیانین (PCO ) ، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که می تواند جلوی تخریب های سلولی در اثر رادیکال های آزاد را بگیرد و بافت های پیوندی را تعمیر و تقویت کرده و به فعالیت آنزیم ها کمک کند.

 PCO پاسخ های آلرژیک و دستگاه ایمنی بدن را با کاهش تولید هیستامین، تسکین می دهد.

آنتی اکسیدان ها

حتماً می دانید که آنتی اکسیدان ها سلاح مبارزه با رادیکال های آزاد هستند. رادیکال های آزاد بمب های تخریب کننده ای هستند که سلول ها خصوصاً سلول های دیواره رگ ها را تخریب می کنند.

این بمب های تخریبی در اثر بسیاری از مواد آلوده کننده مثل مواد شیمیایی ، الکل ، داروها ، دود سیگار ، خوردن چربی خصوصاً روغن های جامد ، فعالیت میکروب ها و ویروس ها در بدن ، حتی برخورد اشعه خورشید به پوست ، برخورد اشعه X به بدن و سوختگی بوجود می آیند که در رگ ها حرکت می کنند و سلول ها را می کشند. آنچه این مولکول های مضر را تخریب می کند، آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین C، ویتامین E، بتاکاروتن(در سبزیجات فراوان است)، سلنیوم ، بیوفلاوونوئید و بیوفلاوانول است.

PCO چیست؟

یک نوع بیوفلاوونوئید است که ماده طبیعی گیاهی است و بافت های زنده را تقویت می کند. این ماده از سال 1950 مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته و فواید بسیاری از آن بدست آمده که از نظر علمی هم ثابت شده است ، از آن جمله :

• افزایش استحکام رگ ها که مانع از بروز سکته و بیماری های قلبی می شود. از عوارضی مثل کبودی ، ادم ناشی از ضربه یا تصادف ، واریس ، ورم پاها و مشکلات عروق چشم جلوگیری می کند.

• سطح ایمنی بدن را بالا می برد.

• بینایی چشم را بهتر می کند.

• گردش خون محیطی را بهبود می بخشد.

• پاسخ های ایمنی و آلرژیک بدن را کاهش می دهد.

• فرایند پیری را کند می کند و پوست را شاداب نگه می دارد.

اخیراً به این نتیجه رسیده اند که اثر PCO در بدن ، 20 برابر ویتامین C و 50 برابر ویتامین E است.

منابع غذایی PCO

PCO در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد ، ولی به مقدار بسیار کم . بهترین منابع غذایی آن انگور ، تمشک، آلبالو، گیلاس و آلو است و معمولاً در پوست و دانه آنها موجود است. از این رو چون انگور را با دانه اش میل می کنند ، منبع خوبی از PCO است و بالاترین مقدار آن با غلظت 95 درصد ، در هسته انگور موجود است. PCO ضد حساسیت و زخم  است.

اثر هسته انگور در بهبود بسیاری از بیماری ها مشخص شده است که ما به ترتیب آنها رابرای شما بیان می کنیم.

بیماری های قلبی و عروقی :

می دانید که اکسیداسیون LDL - کلسترول یا کلسترول بد عروق را سفت می کند و احتمال سکته را به شدت بالا می برد و حتماً شنیده اید که ویتامین E ضد سکته است . اثر عصاره هسته انگور 50 برابر ویتامین E است. با مصرف عصاره هسته انگور کلسترول کاهش می یابد و فشار خون نیز کم می شود.

سرطان:

عصاره هسته انگور درمان سرطان  نیست. تحقیقات بسیاری نشان داده که آنتی اکسیدان ها ضد سرطان  اند و از بروز همه نوع سرطانی جلوگیری می کنند. تحقیقات نشان داده افرادی که ویتامین E و سلنیوم کمتری مصرف می کنند ، یازده برابر بیشتر در معرض سرطان  هستند. PCO موجود در هسته انگور خیلی مفیدتر از ویتامین E است و در عین حال از تخریب DNA سلولی هم جلوگیری می کند.

دندان ها و لثه ها :

طبق گزارش دندانپزشک ها مصرف انگور و عصاره هسته انگور در سلامت دندان و لثه ها بسیار مؤثر است ، زیرا آنتی اکسیدان موجود در آن از خرابی دندان جلوگیری می کند و موجب می شود لثه ها سفت و صورتی رنگ باقی بمانند. پس مصرف انگور در مبتلایان به عفونت های دهان بسیار مفید است.

حتی اخیراً ثابت شده است که مصرف کشمش از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند ، زیرا دارای موادی است که تعداد میکروب های مولد پوسیدگی را کاهش می دهد.

چشم ها :

تحقیقات نشان می دهد PCO موجود در هسته انگور از اثر تخریبی رادیکال ها جلوگیری کرده و موجب سلامت پروتئین کلاژن سلول های بینایی می شود. مصرف PCO به شدت موجب بهبود افراد مبتلا به هر نوع عارضه سلول های بینایی خصوصاً تحلیل لکه چشم می شود. از این رو عصاره هسته انگور در درمان آب مروارید و آب سیاه موثر است.

پوست :

نکته مهم در سلامت پوست جلوگیری از پیرشدن آن است که با حفظ تناسب پروتئین های کلاژن و الاستین ( پروتئین های موجود در پوست ) امکان پذیر است. عصاره هسته انگور، پوست را در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند و از چروک شدن و ایجاد سرطان در آن جلوگیری می کند. این ماده موجب تقویت بافت پیوندی پوست و حفره های چربی شده و موجب جوانی پوست می شود. افرادی که از این عصاره استفاده کرده اند، گفته اند که موجب پرشدن پوست  و کاهش اثر زخم های قدیمی و ترک های حاصل از لاغر شدن بعد از چاقی و گلوله های چربی خصوصاً در ران ها شده است.

سیستم عصبی:

بعضی از پزشکان عقیده دارند مصرف PCO موجب بهبود بیماران مبتلا به MS می شود و جلوی پیشرفت عوارض MS را می گیرد. PCO این قابلیت را دارد که از مرز خونی مغز عبور کند و به سلول های مغزی وارد شود . با مصرف PCO بیماران ابراز می دارند که نظم ذهنی بهتری دارند.

ریه ها:

مصرف عصاره هسته انگور در بهبود آسم و آمفیزم مؤثر است. همچنین گزارش شده مصرف PCO موجود در عصاره هسته انگور عفونت های تنفسی، سرفه و خلط سینه را بهبود می بخشد.

مقدار مصرف:

عصاره ی هسته ی انگور عموماً به فرم کپسول های 50 تا 100 میلی گرمی موجود است. مناسب ترین دوز( مقدار ) آن برای افراد بالغ 150 تا 200 میلی گرم (50 میلی گرم به ازای هر 35 کیلو از وزن بدن) در روز می باشد. در اروپا OPCS عموماً به صورت کپسول هایی تا 300 میلی گرم در روز برای درمان ادم، آلرژی ، التهابات ، پیری پوست و اختلالات عروق تجویز می شود. این عصاره یک ساعت پس از مصرف به طور کامل جذب می شود و نیمی از مقدار اولیه آن تا 7 ساعت پس از مصرف همچنان در بدن عمل می کند.

ملاحظات و تداخلات:

تاکنون هیچ واکنش مسمومیت زا ، جهش ژنی ، سرطان زا یا اختلالات جنینی ناشی از مصرف این عصاره گزارش نشده است، اگر چه به دلیل نفوذپذیری بالای OPCS از جدار رگ های خونی، احتمال دارد مصرف این عصاره به همراه داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین، باعث خونریزی شود.

در افراد حساس به فرآورده های انگور حالت تهوع ، اختلالات معده و کهیر موقت در پوست ، از عوارض جانبی احتمالی این عصاره است. نظر به این که هیچ مدرک بالینی دال بر خاصیت درمانی قطعی از عصاره ی هسته ی انگور در دست نیست لازم به نظر می رسد که بیماران مبتلا به سرطان ، دیابت، امراض قلبی- عروقی و ... تنها با مشورت با پزشک معالج خود اقدام به جایگزینی این عصاره با داروهای مصرفی خود کنند.

عاتکه موسوی- کارشناس تغذیه تبیان

منابع :- WWW.HEALTH-N-ENERGY.COM- ماهنامه دنیای تغذیه

هر ماه 3 واریزی .هر کلیک تا800 ریال



انگور   Grape (Vine

نام علمی   Vitis

كلیات گیاه شناسی

درخت انگور كه درخت مو نیز نامیده میشود درختچه ای است بالا رونده كه از دیوار و درختان مجاور بالا می رود . ساقه آن گره در و دارای بگهای متناوب است . برگهای انگور دارای پنج لوب دندانه دار و برنگ سبز تیره می باشد . گلهای آن كوچك ، مجتمع و بصورت خوشه ظاهر می شود . میوه درخت انگور ، گوشتدار و شیرین و برگهای مختلف است .

تركیبات شیمیایی:

كلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است . بنابراین هر قسمت را جداگانه بررسی می كنیم .

1)برگ مو: دارای ساكارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است .

2)دم خوشه انگور : دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است .

3)غوره ك میوه سبز رنگ و نارس انگور است كه دارای طعم ترش می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیك ، اسید فرمیك ، اسید سوكسینیك Succinique Acid ، اسید اگزالیك ، اسید گلوكولیك Glucolique Acid و قند می باشد .

4)انگور رسیده : در صد گرم حبه انگور مواد زیر موجود است :

آب                                  75 گرم

پروتئین                            1/3  گرم

مواد قندی                       20 گرم

كلسیم                           12 میلی گرم

فسفر                           0/4 میلی گرم

آهن                             0/4  میلی گرم

سدیم                          3 میلی گرم

پتاسیم                        175 میلی گرم

ویتامین آ                      100 گرم

ویتامین ب 1                 0/05 میلی گرم

ویتامین ب 2                  0/03 میلی گرم

ویتامین ب 3                 0/3 میلی گرم

ویتامین ث                    4 میلی گرم

5-پوست انگور دارای تانن ، تارتارات پتاسیم ، اسید های آزاد و مواد معدنی می باشد .

6-هسته انگور : در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است . این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد . روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیك ، اسید پالمتیك ، اسید لینولئیك ، اسید استئاریك و اسید آراشیك می باشد .

خواص داروئی:

خواص درمانی میوه انگور

انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است .

1) اخلاط بدن را متعادل می كند .

2)بسیار مقوی و مغذی است .

3)خون را تصفیه می كند .

4)سینه و ریه را صاف و تمیز می كند .

5)برطرف كننده یبوست است .

6)انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است .

7)در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است .

8)برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده  می شود .

9)برای درمان نقرس بسیار مفید است .

10)آنهایی كه معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد ، نفخ و عوارض دیگر می گردد .

11)انگور بهترین میوه برای كسانی است كه می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از ساید اوریك ، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاك كنند . اینگونه اشخاص باید در هر فهته بمدت 2 روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب كه هر دو ساعت یكبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند . مقدر مصرف روزانه تقریبا 2 كیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف كنند فقط می توانند آب بنوشند .

12)رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و واسیر نیز مفید است .

13)برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن كردن رنگ پوست ، آب انگور تازه را با یك تكه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیمگرم محتوی كمی جوش شیرین بشوئید .

14)زیاده روی در مصرف آّب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ كلیه می كند .

خواص طبی روغن هسته انگور

روغن هسته انگور گرم كننده بدن است ، این روغن ضد یبوست می باشد . از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.

خواص طبی هسته انگور

هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است :

1)دارای تانن است  بنابراین قابض است .

2) اسهال را برطرف می كند .

3)ترشح ادرار و اسپرم را كم می كند .

4) گرد هسته انگور را برای درمان به مسلولین می دهند .

5)هسته انگور برای آنهایی كه مثانه و كلیه ضعیف دارند مضر است .

خواص طبی پوست انگور

پوست انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است :

1- پوست انگور را خشك كرده و می سوزانند خاكستر بدست آمده را برای درمان اكثر زخم ها استفاده می شود .

2- پوست انگور دیر هضم است و بهتر است كه در موقع خوردن پوست آنرا بیرون آرود .

خواص طبی غوره

غوره كه بانگلیسی Un-ripe grape نامیده می شود از نظر طب قدیم ایران سردو قابض است :

1.در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .

2.آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است .

3.بیماری اسكوربوت كه بعلت كمی ویتامین C در بدن می باشد با آب غوره درمان می شود .

4. آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است برای درمان سیاتیك و رماتیسم حاد بسیار مفید است .

5.در دفع زردی موثر است .

6.خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می كند .

7.حرارت و صفرای بدن را دفع می كند و روده ها را ضد عفونی می كند .

8.آب غوره تقویت كننده كبد است .

9.برای برطرف كردن ورم گلو آ غوره قرقره كنید .

10.برای دفع كرم و روده و تقویت معده باید بمدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف كنید البته در اینمدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید .

11.آب غوره درمان كننده پا درد و كمر درد می باشد . برای معالجه میتوان بمدت دهروز آش آب غوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در اینمدت اجتناب كرد .

12.ترشی غوره نیز معالجه رماتیسم و سیاتیك است .

خواص طبی برگ مو

1.برگ مو قابض است .

2.دم كرده برگهای جوان مو اسهال خونی را برطرف می كند .

3.برای خونریزیها مفید است .

4.در رفع نقرس و زردی موثر است .

5.استفراغ را برطرف می كند .

6.در رفع اختلالات گردش خون مربوطه به دوره بلوغ و یائسگی موثر است .

7.هنگامیكه پوست صورت قرمز می شود و ملتهب است خوردن دم كرده آن اثر مفید درد .

8.گرد برگهای جوان و خشك شده مو ، اثر خوبی در رفع خونریزیهای رحیم و خون آمدن از بینی درد .

9.برای برطرف كردن سرمازدگی دست و پا جوشانده برگ مو را تهیه كرده و دست و پا را بمدت 15 دقیقه در آن قرار دهید .

10.برای تهیه دم كرده برگ مو ، مقدر 15 تا 20 گرم برگ مو را در یك لیتر آب جوش ریخته و بگذارید 10 دقیقه بماند .

11) از دم كرده برگ مو  می توان برای شستشوی چشم در مورد ورم ملتحمه استفاده كرد .

12.دم كرده برگ مو برای رفع واریس مفید است .

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .





دیدگاه ها : () 




آخرین ویرایش: جمعه 8 آبان 1388 08:58 ب.ظ



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر